Om oss


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given in D:\Internet\WorldWideWeb\wiglounge.se\www1\wp-content\plugins\catch-instagram-feed-gallery-widget\includes\class-catch-instagram-feed-gallery-widget-helper.php on line 110

Till Wlounge kommer du som söker en helhet och vill ha ett mervärde med ditt salongsbesök. Hos oss står Du och Ditt hår i fokus. Vi arbetar på ett kreativt och lyhört sätt för att framhäva dig genom din personlighet och genom din stil.

I en lyxig och harmonisk miljö får du avnjuta din behandling med en god espresso och ett magasin i din smak. En trappa ner erbjuder vi en avskild schamponering där du får en stimulerande hårbottenmassage i en av våra massagestolar. Vita stenväggar, levande ljus och avslappnande musik inger ett lugn och låter dig njuta och känna dig totalt avslappnad.

Vi vill ge dig kunskap i hårvård, hjälpa dig att få den känsla och form du vill ha på ditt hår och rekommenderar professionella produkter som passar ditt hår och det liv som du lever!

BOKA DIN TID HÄR!


  • space
  • space
  • space
  • space


SENASTE INSTAGRAM

No Data